Uitnodiging: docent informatica worden?

Gepost door Esther Kevelam op 29 mei 2019

Informatica verdient een blijvende plek in het voortgezet onderwijs. Is het aanbieden van het vak informatica of de continuïteit hiervan bij u op school ook een aandachtspunt? Dan is deze e-mail voor u van belang.

Misschien zijn er op uw school wel docenten die het interessant zouden vinden om het vak informatica te gaan geven, naast het vak waar ze nu voor bevoegd zijn. Het halen van een eerstegraadsbevoegdheid informatica blijkt in de praktijk voor lesgevende docenten een lastig of onmogelijk traject. Wij denken dat het goed mogelijk is om informatica te geven zonder eerst die bevoegdheid te hoeven halen en we willen daarbij helpen. Instruct komt daarom graag in contact met die docenten. Wij organiseren op donderdag 20 juni tussen 16:00 en 19:30 uur een informatiebijeenkomst in Bodegraven. Deze bijeenkomst is bestemd voor docenten die overwegen informatica te gaan geven en voor teamleiders die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link.

Stuur dit bericht door
We zijn benieuwd naar de animo voor ons bijscholingsinitiatief en de bijeenkomst op 20 juni. Heeft het aanbieden van het vak informatica of de continuïteit hiervan bij u op school ook de aandacht? Meld u aan en/of stuur dit bericht door naar uw docenten.

 

-- Share It --