Inspiratiedag 13 oktober 2021

Gepost door Esther Kevelam op 16 september 2021

Eindelijk mogen we elkaar weer ontmoeten! We nodigen je dan ook van harte uit om op 13 oktober 2021 naar Inn Style in Maarssen (bij Utrecht) te komen voor inspiratie en ontmoeting.

Op die middag organiseert Instruct de VO Inspiratiedag digitale geletterdheid en informatica. Hier komen docenten samen om zich te laten informeren over ontwikkelingen in hun vakgebied.


Programma
We verzorgen vanaf 14:30 uur een boeiend programma, waarbij de keynote wordt verzorgd door Ivo Jansch directeur van Egeniq, maker van slimme apps waaronder de CoronaMelder. Daarnaast zijn er diverse keuzeworkshops die aansluiten bij digitale geletterdheid en informatica.

Klik hier voor het volledige programma.


Locatie
Inn Style is een gunstig gelegen en ruim opgezette locatie aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Je bent er even weg uit de dagelijkse werkomgeving en wordt omringd door prachtig uitzicht. Gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Utrecht en Amsterdam. Je kunt er gratis parkeren. 


Aanmelden
Voor gebruikers van DIGIT-vo en/of Fundament Informatica zijn de deelnamekosten € 49,50. Werk je niet met onze methode dan brengen we € 75,- in rekening. Mocht de bijeenkomst online plaatsvinden dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.
Meld je nu aan!

 

-- Share It --