Inspiratiedag 21 april 9 juni

Gepost door Esther Kevelam op 12 maart 2021

Het ziet er nog niet naar uit dat elkaar 'live' ontmoeten op korte termijn mogelijk is. Daarom verzetten we de Informatica Inspiratiedag vo van 21 april naar 9 juni, in de hoop dat dan meer kan en mag.

We nodigen je van harte uit om op 9 juni 2021 naar Inn Style in Maarssen (bij Utrecht) te komen voor inspiratie en ontmoeting. 

Op die middag organiseert Instruct de Informatica Inspiratiedag vo. Hier komen docenten informatica samen om zich te laten informeren over ontwikkelingen in hun vakgebied. Mocht fysiek samenkomen op 9 juni nog niet mogelijk zijn, dan vindt de bijeenkomst op die datum online plaats.


Programma
We verzorgen vanaf 14:30 uur een boeiend programma, waarbij de keynote wordt verzorgd door Ivo Jansch directeur van Egeniq, maker van slimme apps waaronder de CoronaMelder.

Vervolgens is er een keuzeprogramma waar we alvast drie presentaties van uitlichten:


Aanmeldlink Informatica Inspiratiedag


Locatie
Inn Style is een gunstig gelegen en ruim opgezette locatie aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Je bent er even weg uit de dagelijkse werkomgeving en wordt omringd door prachtig uitzicht. Gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Utrecht en Amsterdam. Je kunt er gratis parkeren. 


Aanmelden
Voor gebruikers van Fundament Informatica zijn de deelnamekosten € 49,50. Werk je niet met onze methode dan brengen we € 75,- in rekening. Mocht de bijeenkomst online plaatsvinden dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.

Wanneer er, volgens de in juni geldende regels een maximum gesteld moet worden aan het aantal deelnemers, dan gaan we uit van de aanmelddatum. Meld je nu aan!

 

-- Share It --